Profil  

Lidt om mig

 

 

 

 

 

Mit navn er Malou Willlumsen. Jeg er uddannet lærer og har indtil sommeren 2013 arbejdet som driftsansvarlig for hestelinien på Øhavets Efterskole. Derudover forhandler jeg det bidløse næsebånd LG-bridle/LG-zaum, afholder kurser og undervisning for private samt praktiserer The Equine Touch.

 

Siden jeg var barn, har hesten altid haft en utrolig tiltrækningskraft på mig. Jeg har gennem min barndom og ungdom haft med heste at gøre på mange forskellige måder, og jeg har i den forbindelse mødt mange trænere og hestefolk. Disse møder har givet mig utrolig mange gode oplevelser og har lært mig meget, men de har også vakt min undren og ansporet min søgen efter en måde at være sammen med hesten på, som tilgodeser hesten mest muligt i samarbejdet.

 

I 2006 startede jeg med at uddanne mig indenfor den akademiske ridekunst på Hestens akademi i Ollerup under den Gotlandske træner Hanna Engström. Jeg fandt ud af, at det først var nu min rejse egentlig begyndte. Pludselig fik jeg svar og ikke mindst endnu flere spørgsmål.

 

På et ophold hos Hanna på Gotland, fik jeg undervisning på bl.a. halsring og LG-næsebåndet og da var jeg solgt. Jeg fandt ud af, at et bid er fuldstændig unødvendigt i træningen af heste. LG'en gav mig et meget bedre kommunikationsredskab, end de bid jeg hidtil havde brugt. Halsringen tvang mig til at være skarp mht. min kommunikation via sædet og den styrkede min tillid til, at hesten som oftest gør alt, for at yde sit bedste i en træningssituation.

 

I 2009 fik jeg kendskab til The Equine Touch. En bodywork-teknik, som gav mig en fantastisk mulighed for at give hesten noget igen. Jeg startede min uddannelse til Equine Touch Bodyworker og blev færdiguddannet practitioner i 2011. 

Jeg inspireres, undervises af og samarbejder med mange forskellige trænere og hestemennesker. Se mere herom under "Links".

 

Den der tror hun ved alt, ved intet!

 

 

 

 

Godt og naturligt horsemanship 

er basis for alt videre arbejde!