The Equine Touch 

Velvære og harmonisering

 

 

 

Hvad er the Equine Touch™?

 

International Equine Touch Associations beskrivelse af Equine Touch (ET) er: Equine Touch er en ikke-diagnostisk, ikke-invasiv, blid, manuel og holistisk terapiform, som henvender sig til hesten med en forudbestemt serie af unikke, blide og vibrerende bevægelser over det bløde væv.

 

Som en ET Practitioner smukt og kort beskriver: Med Equine Touch kommuniker man med hestens krop – primært via vibrationer gennem hestens bindevæv og cellernes kommunikationssystem samt ved stimulering af meridianbaner og akupunkturpunkter.

 

Det er meget almindeligt, at ville sammenligne noget ukendt med noget kendt. Almindeligvis er spørgsmålet, om ET er det samme som hestemassage. Det er ikke hestemassage. ET er sin egen teknik og kan ikke sammenlignes med andre teknikker. Mange spørger også, om det er det samme som T Touch eller Bowen. Det er det heller ikke. ET har sit udspring i Aikido. ET arbejder på det bløde ved, dvs. muskler, ledbånd og sener, med bindevævet i fokus, det indeholder mange pauser og er meget blidt samtidig med at det kraftfuldt og dybdegående. Under sessionen får hesten både tid og rum til at reflektere og gå i proces.  

 

 

ET er ikke terapi i sig selv, men det har vist sig, at man opnår en meget kraftig terapeutisk effekt på en hel del forskellige problemer på hesten, både fysisk og psykisk. De blide og dybdegående moves minder hestens krop på celleniveau om at komme i balance igen, og derigennem stimuleres kroppen til at opnå en ideel tilstand, som påvirker mange forskellige problemer på alle niveauer i positiv retning.

 

ET består af en serie bløde bevægelser, som udføres over specifikke punkter på det bløde væv, og hele kroppen behandles holistisk uden hensyn til virkelige eller fortolkede problemer. Målet med ET er at lade kroppen nå sit mål: homøostase. De blide bevægelser udføres over muskler, ligamenter og sener. Altså, kun det bløde væv. Bevægelserne fremkalder en dyb afslapning af spændte og trætte muskler, fremmer helbredelse af skadede og atrofierede muskler, lindrer smerter, øger blodcirkulationen, og fremmer lymfedrænagen. ET indbefatter ingen manipulation eller justering af skelettet.

 

Hele kroppen afbalances fysisk og psykisk, energiblokeringer frigøres, og Qi-flow’et i meridianbanerne stimuleres. På denne måde fremmes kroppens egen helbredende formåen på en skånsom måde. Med andre ord: Equine Touch hjælper kroppen hele sig selv.

 

ET kan stå alene og det kan supplere andre behandlinger som fx traditionel dyrlægebehandling, kiropraktik, osteopati, Bachs blomstermedicin, homøopati osv.

 

Fra www.equinetouch.dk

 

ET er en gave

fra dig til din hest!

 

 

 

 

 

 

 

Behandlinger:

 

Jeg tilbyder Equine Touch sessioner. Skriv en mail og hør nærmere.